Rojstvo otroka prinese v življenje družine različne spremembe. Na nekatere sta partnerja pripravljena, druge ju močno presenetijo. Že res, da se ob rojstvu otroka običajno partnerja še bolj povežeta, včasih pa je njun odnos na pravi preizkušnji. Skrbi okrog otroka, neprespane noči, hormoni in podobno, dajo svoj kamenček k neprijetnim občutkom, ki se lahko pojavijo in s katerimi ne vemo, kako ravnati. Da bi se partnerja uspešno soočala s spremembami, ki jih prinašata nosečnost in življenje z otrokom, ob tem pa znala poskrbeti tudi zase in da bi zase znale poskrbeti tudi enostarševske družine, potrebujeta spodbudo, da bosta znala slediti sebi in ne tistemu, kar se od njih pričakuje od zunaj.

Opomba: V programu se udeležencem ni potrebno izpostavljati, predavateljica poskrbi za zaščito udeležencev na tak način, da jim ne postavlja vprašanj, na katere bi zahtevala odgovor. Udeleženci imajo vedno možnost povedati svoje mnenje oziroma vprašati, kar jih zanima, če to želijo.

Print Friendly, PDF & Email

Rojstvo družine

O programu:

Oblika programa:Delavnica
Število udeležencev:
Število srečanj:
Trajanje posameznega srečanja:
Razpoložljivi / razpisani termini:vsako prvo sredo v mesecu ob 16.15 uri
Lokacija:Zdravstveni dom Novo mesto

* Program  se izvaja vsako prvo sredo v mesecu (bodite pozorni na urnik Šole za starše v ZD Novo mesto), ob 16.15, v Zdravstvenem domu Novo mesto, v sklopu Šole za starše.
Vabljeni tudi ostali!