Stik center za psihoterapijo in kakovost odnosov

(s skrajšanim imenom Stik psihoterapija), ki ima sedež v Ljubljani ter podružnico v Novem mestu, nudi pomoč posameznikom, parom in družinam v stiski, pa tudi pomoč pri izboljšanju samopodobe, kakovosti odnosov in življenja na sploh.

Že od leta 2005 naša ponudba obsega psihoterapevtsko pomoč (za posameznike, pare ali družine), predavanja, delavnice in šole za starše. Storitve opravljava strokovno usposobljeni terapevtki, ki sva opravili doktorski študij iz zakonske in družinske terapije na Univerzi v Ljubljani, imava raznovrstne in večletne izkušnje s področja družinske in zakonske terapije ter se ves čas dodatno usposabljava. Tako terapije kot predavanja in šole za starše potekajo po predhodnem naročilu oziroma dogovoru z uporabniki.

Poleg terapij in predavanj je pomemben del naše dejavnosti tudi raziskovanje terapevtskega procesa in odnosov, s čimer želimo ovrednotiti naše delo, ga stalno izpopolnjevati ter razvijati nove terapevtske pristope. Stik psihoterapija in njegovi terapevtki smo člani Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije, strokovnega združenja, ki skrbi za kakovostno izvajanje terapij, podeljuje licence, predpisuje kodeks in ureja zakonske podlage na področju zakonske in družinske terapije v Sloveniji.